Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

22. 4. 2012 14:11
Pravicové strany

se pasovaly do české verze Jánošíka :  Chudým brát a bohatým dávat.  To je hlavní smysl všech vychvalovaných reforem. Že ČSSD to nezachrání je celkem jasné. Teď je otázka zda se podaří zformovat  nějaké hnutí či stranu, která přijde s lepší  vizí budoucnosti a  s dostatkem schopných lidí, aby tuto vizi dokázala uskutečnit.  Recyklace přeběhlíků není ta správná cesta. Teď stojíme před rozhodnutím, jestli chceme stát, kde se bude žít dobře všem občanům, nebo jen hrstce šmelinářů a korupčníků.  Pokud se rozhodneme špatně, čeká nás nástup radikálů a vše bude jinak.

1 0
možnosti
AF

Alex1966

22. 4. 2012 13:58
Za lumpárny vlády může opozice

Typický přístup strany, která provozuje strašení namísto řešení. A vyznačuje se neschopností komunikace, která by nebyla výhradně jednosměrná.

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 4. 2012 13:37
asi nechápu Vaší logiku

Na jedné straně říkáte že " opravdu ČSSD, která svou obludnou kampaní a nařvaným bolševickým stylem Jiřího Paroubka, znechutila kdeko kolem.. (ale přitom vyhrála volby"), ale hned pak píšete že "Že trojkoalice s veverkami nemůže mít dlouhého trvání bylo vcelku zřetelné."... Ale tu chybu, že do té koalice s Veverkami vstoupily, udělaly právě pravicové strany....Když to bylo tak zřetelné, tak Nečas mohl přenechat péči o vládní dohodnutí koalice Paroubkovi a sám si udržet čisté ruce.

0 0
možnosti
K

krllo2

22. 4. 2012 13:31
pane vás asi také odstrčili.

;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, kterému není lhostejný osud nastupující generace.

Seznam rubrik