Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DF

Psychotic17

22. 4. 2012 23:36
.

"V daném případě se staly svým obsahem, alespoň pro Romana Smetanu symbolem pokrytectví a falešných lží, neboť obsahovaly těžko splnitelné sliby a provařené usmívající se stále stejné drzé tváře politiků neschopných odejít."

Pak měl svůj nesouhlas vysloviit legálním způsobem. Na úmyslu přece vůbec nezáleží. Můžu zmlátit člověka na podpoře, protože je v mých očích symbolem slabosti systému a vysávání pracujících lenochy?

0 0
možnosti
P

Petr_V

22. 4. 2012 20:02
Spravedlnost

Já bych spíš operoval s pojmem právní stát. Pokud je trestné/nelíbí se nám ničení majetku sprejery, proč by nemělo být trestné/zavrženíhodné poškozování majetku politických stran. Je to snad o něco méně majetkovatěší majetek než třeba fasáda domu? A z principu právního státu má být každý, kdo poškozuje cizí majetek, rozuměj, není jeho potrestán. A ten kdo se trestu vyhýbá má být potrestán trochu více, tak jak to má v právním státě fungovat.

0 0
možnosti
MM

shannow

22. 4. 2012 20:38
Re: Spravedlnost

kruci, už jsem se zařekl, že na podobné kraviny reagovat nebudu, ale když ji někdo podává tak "zasvěceně" , tak tedy znova  : sakra, jaký je volební plakát soukromý majetek ??? Vždyť je to jednoznačně propagační tiskovina (politika či strany) stejně jako leták z Kauflandu, jen s tím rozdílem, že Kauf vám nabízí výhodný nákup a tihle šašci výhodné zdanění a zářivou budoucnost !! A fakt si myslíte, že mě bude Kaufland žalovat, když jogurtům za 2,50 budu přikreslovat létající talíře, v extrémním případě si celou tou slavnou tiskovinou vytřu... použiju ji místo toaletního papíru ? A prosím nezkoušejte jako jiní že výroba plakátů stála peníze - ani řetězcům jejich letáky nikdo netiskne zadarmo ! ;-€;-€;-€

1 0
možnosti
P

pesimistafurt

22. 4. 2012 20:02
Smeana nebyl dopaden,

Smetana marně bloudil Václavákem,hledaje policajta,který by ho zatknul; a to tam bylo policajtů více než málo.

1 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

22. 4. 2012 19:23
i lidé velmi mdlého rozumu vědí,

že ten hlupáček nešel dolochu za tykadélka:-)

2 0
možnosti
F

furtkecal@seznam.cz

22. 4. 2012 19:41
Re: i lidé velmi mdlého rozumu vědí,

:-P ale tykadélky to začalo ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, kterému není lhostejný osud nastupující generace.

Seznam rubrik