Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dneska je móda, že se každej hajzl na internetu otírá o prezidenta vlastní země. Mně by zajímalo co jste vykonal pro svou zemi vy, že si dovolíte něco podobného napsat.

3 2
možnosti

A co vám je po tom?

0 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří umí z paměti třeba celou knihu, či scénář. Ale nenaučí se například nikdy řídit auto. Jak moc a jak kdy je to výhoda a kdy něco horšího? Jiní třeba jen fráze, i složitější, např užívání principu gramofonové desky. Jsou přitom třeba i dobrými řidiči. To nemyslím ani jako omluvu, ale ani jako osočování. Toliko život;-)Vše je relativní;-)

0 0
možnosti

Miloš Zeman je zcela jistě inteligentní člověk. S tím asi nelze polemizovat. Ale zdá se mi, že ta jeho inteligence je poněkud jednostranně zaměřená.

Proč je schopen si zapamatovat půlhodinový projev a bez zádrhelů jej přednést a přitom na druhou stranu si není schopen zapamatovat pár jednoduchých úkonů, které má provést při přehlídce vojenské jednotky? 

Určitě jste zaregistrovali, jak jej musí hradní ceremoniář Forejt všude vodit jak cvičeného medvěda. V Bratislavě ho za sebou neměl a působil poněkud zmateným dojmem. Docela pikantní byly také záběry ČT z Izraele, kdy se při kladení věnců neustále Forejta vyptával co má udělat.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý, zaregistrovali. ;-)Netvrdím tím, že by to museli být zrovna ti, co mně ,,namrskali" za můj názor mínus. Je to jejich právo. Zdravím;-)

1 0
možnosti
Foto

pro Z.M.Já jen aby to někteří z jednodušších zaregistrovali. Třeba pak budou trošku přemýšlet.I když často ,,marné volání".Ale lepší, než třeba štvát a urážet. To není proti Vám, ale povšechně.Zdravím;-)

0 0
možnosti

Dovolím si připomenout, že jste napsal nesprávný titulek. Správně měl znít: Otevřený dopis Miloši Zemanovi, pořadové číslo ...

Takže transparent do rukou s tím správným protizemanovským heslem a šupitom do davu!

Raději si to heslo ale nechte zhotovit nějakým profíkem, abyste nebyl pro srandu blízkému i širokému okolí. Čeština je totiž prevít;-)

1 0
možnosti
Foto

M.Z.- Sám voják v poli!!Proč?Protože zatřásl současnou politickou ,,scénou"!!On to přece slíbil!!Proto také vyhrál!!Individualita jdoucí proti proudu, ale i individualista. Kde jsou ti, kteří ho volili?Zapomněli, proč mu dali své hlasy.A dnes chce dav jeho hlavu!!Kdo se ho nejvíc bojí!!A proč? Že se nechová jako ,,tatíček", či pravdoláskař? V téhle současné džungli a marasmu? Byl by k smíchu!! A komu, to přece všichni víme. Je to nerovný boj. A on to dopředu věděl. zná své ,,papenhaimské"!!I to byla  jeho motivace. Každý má právo na svůj názor. Takový je můj. A což dát M.Z. JEŠTĚ ČAS. A tím možná i nám?

2 10
možnosti
Foto

více vykřičníků, více otazníků, bude to údernější

8 0
možnosti
Foto

Těžko mohl v prezidentské volbě pan Zeman prohrát, když pan Schwarzenberg ukázal zcela jasně,že má raději sudetské Němce než sudetské Čechy.

4 14
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, kterému není lhostejný osud nastupující generace.

Seznam rubrik