Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A87d35a96m 54S14t88a58v62a

18. 12. 2013 18:12

"tu máš přes držku": Autore, nesmíte se na to dívat vlastní optikou a  nejen sobě vlastním  způsobem myšlení a vyjadřování; nicméně jsem přesvědčen, že by Živnostenský úřad měl přezkoumat jejich podnikatelské oprávnění.

0 4
možnosti

..ježíši kriste...PROČ...????

2 0
možnosti
Foto

Hmmm, další.

Zemana tedy ani náznakem nemusím a hodně věcí se mi nelíbí.

Ale překroutit zřejmě konkurenční boj a nebo mstu místního závistivce a udělat z toho politickou šikanu, to už chce fantazii.

A nebo námět od rychlejších pisatelů? ;-)

1 0
možnosti

US-švagr mi říkal, že si nedokáže  představit, že by sympatizantka Republikánské strany odmítla ve svém baru či "pubu" pohostit Obamu s doprovodem. A to je země kde za mého mládí byly nápisy Only for white.

1 0
možnosti
Foto

Dodatečně jsem si všimnul, že jste mne s Palivcem :-)předběhnul

0 0
možnosti

...že by sen ám nějaký zavirovaný ješita mstil...???? to se mi ale snad nechce ani věřit.....

1 0
možnosti

Ona to bude ta proslulá závist.. Která hospoda se může pochlubit tím, že vyhodí prezidenta republiky......;-D

5 0
možnosti

P72a77v48e39l 66K21u84l66a

18. 12. 2013 16:11

Jak to bylo, ty napisy, podnapilym a opilym nenalevame.......?:-D

4 0
možnosti
Foto

Tak především, žádná hospoda na světě by si neměla dovolit diskriminovat jakoukoli skupinu obyvatel. Ať to jsou Romové nebo prezidentská suita.

Ale nevpustit známého výtržníka do lokálu by mělo být pravidiem, je však u nás stíháno hlavně a převážně tehdy, pokud se jedná o výtržníky romské.

Je li tedy zákon nastaven takto, pak je nutné diskriminující hostínskou stíhat,,jinak by zde nepanovala žádná rovnost pře zákonem.

Kdyby ale nebyla neopatrná,tak prostě řekne, že na tak velkou skupinu lidí nemá kapacitu místa, obsluhujících atd. a ne blbnout s politickými deklaracemi. Teď bude muset vše vysvětlovat policii.

2 1
možnosti

Takže paní měla být opatrná a lhát?

Co to tady je za morálku?

Když se mi něco nelíbí, tak to řeknu na rovinu.

6 0
možnosti

Že si dovolíte takhle zasvěceně soudit. Nicméně: když někdo napíše, že obslouhuje hlavní pravici, tak mi to smrdí diskriminací levice, třeba xenofobií...nebo nedostatkem altruismu....ale na začátku byla návštěva presidenta jako hlavy státu....takže pokora by neškodila a baťovské heslo: Náš zákazník náš pán asi v dnešní době neplatí....A jinak: jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá....doufám, že se dostaví i Celní správa a Daňový úřad...ať se trochu procvičí...V

4 10
možnosti

J63a37n 63V39l85č45e64k

18. 12. 2013 15:33

Jasně, a ještě by je měli policajti ztřískat pendrekama hajz.y jedny, že jo? Stejně jenom  šidí a okrádají pracující tím, že jim nalévají možná i pančovanou kořalku. Kdyby místo toho raději poctivě pracovali, že jo?

6 3
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Člověk, kterému není lhostejný osud nastupující generace.

Seznam rubrik